2006年11月6日

好鬼貴


想問一聲,點解家下的衫咁貴呢?想買件厚褸,走進各大時裝店看看,哇,嚇死人想?那些名牌貨差不多最少(!)都要八九千一件保暖的厚褸。八九千,好貴。最慘是不太值。好似多年前ABAHOUSE的恤衫只賣七八百銀,今時今日居然要千三四。只是一隻日本二三線牌子,搶錢。

大有大搶,小有小搶。香港的潮童水貨店更是殺人不見血。如窮人大煲的HARE,二千幾銀一件長褸,質料只是一般,實在不忍買下。我的錢有血有汗,要吸,都要吸值呀。

3 則留言:

young gent 說...

In my opinion, the menswear retailing in HK is very extreme. One extreme is those skinny expensive 'fashionable' clothing. One extreme is those reasonable-priced but cheaply fabricated and tailored clothing. Is there any clothing for a young (but not very wealthy indeed) gentlemen in Hong Kong? Name 2 dead constributor: Tom of Tom, early APC.

匿名 說...

Basically this happens in most of the country, mens fashion tends to price higher than womens but yes I agree, Hong Kong is one of the place that pushes these extremely further apart...
Damn...
Get yourself a sewning machine and make some clothes up could be a solution....

Unknown 說...

免費視訊美女msn
免費視訊美女試看
正妹護士
8comic漫畫 海賊王
8comic漫畫網
8comic漫畫線上看
8comic漫畫火影
八國聯軍
八國聯軍透明人間
八國聯軍論壇
八國聯軍成人
八國聯軍威爾剛
台中魚訊茶訊
高雄魚訊茶訊
美女脫掉全部的衣服
美女脫掉全部的衣服遊戲
美女脫掉全部的衣服影片
台灣美女脫掉全部的衣服
淫妻露穴
淫妻小說
巨乳牛妹卡通
巨乳牛妹影片
巨乳罩
女人香論壇
2011女人香論壇
女人香論壇密碼
2011女人香論壇精選
女人香論壇帳號
天下第一色排行
愛碰碰天下第一色
天下第一色免費看影片
365免費電影
365免費電影下載
365免費電影線上看
素人王國免費視訊
素人王國免費影片
伊利討論壇
伊莉討論區
uxu4伊莉討論區
kyo討論區
地球人討論區
維克斯討論區
無限討論區
eyny伊莉討論區
廟會討論區
藝人走光照
遊戲桃2012
u6遊戲桃
遊戲桃104天堂
桌布圖片